Springkussen huren Zutphen

Jskindervermaak is onderdeel van Jsentertainment en is hoofdzakelijk gericht op het verhuren van bijzondere springkussens en luchtkussens. In de loop der jaren zijn wij een groot aantal huurders in de regio Zutphen van dienst geweest en nog steeds krijgen wij huurders uit Zutphen en omstreken.

Door de jaren heen hebben wij het assortiment zodanig uitgebreid dat wij de huurders nu een compleet pakket kunnen aanbieden. Naast het huren van een springkussens en luchtkussens  kunt u nu ook bij ons terecht voor barbequepakketten (vanaf 15 pers.),  horecabenodigheden, tenten etc.

Woont u in Zutphen of omgeving en heeft u iets te vieren, heeft u een bedrijf in Zutphen of omgeving en heeft u een bedrijfsfeest, bbq, open dag of opening van uw bedrijf en wilt u de kinderen die komen vermaken dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Ook scholen en verenigingen uit Zutphen en omgeving nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, voor hen hebben wij maken wij graag geheel vrijblijvend een passende offerte.

Wanneer u na het bekijken van deze website of www.jsentertainment.nl een artikel niet heeft zien staan waarna u op zoek bent neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of op 06-17698728

Met vriendelijke groet,

Het verhuur team
jskindervermaak

Onderdeel van Jsentertainment