Springkussen huren Vaassen

Jskindervermaak is onderdeel van Jsentertainment en is hoofdzakelijk gericht op het verhuren van bijzondere springkussens en luchtkussens. In de loop der jaren hebben wij veel huurders mogen begroeten uit Vaassen en omstreken.

Zo hebben mogen wij Zwem en Sportcentrum de Koekoek, Vios Vaassen, Koffie en theehuis de korenmolen Camping de Zandhegge tot onze vaste huurders rekenenen. Maar ook veel particulieren gingen u voor, omdat huurders uit Vaassen maar een klein bedrag aan bezorgkosten hoeven te betalen voor het leveren van een kussen. Vanaf een huurbedrag van € 75,00 leveren wij namelijk gratis binnen een straal van 10 km, deze wordt 10 km halen wij af van het aantal km dat wij moeten rijden naar het afleveradres. Stel u woont 15 km vanaf ons adres dan betaald u bezorgkosten over 5 km (4 x 5 = 20km).

Door de jaren heen hebben wij het assortiment zodanig uitgebreid dat wij de huurders nu een compleet pakket kunnen aanbieden. Naast het huren van een springkussens en luchtkussens  kunt u nu ook bij ons terecht voor barbequepakketten (vanaf 15 pers.),  horecabenodigheden, tenten etc.

Woont u in Vaassen of omgeving en heeft u iets te vieren, heeft u een bedrijf in Vaassen of omgeving en heeft u een bedrijfsfeest, bbq, open dag of opening van uw bedrijf en wilt u de kinderen die komen vermaken dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Ook scholen en verenigingen uit Vaassen en omgeving nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, voor hen hebben wij maken wij graag geheel vrijblijvend een passende offerte.

Wanneer u na het bekijken van deze website of www.jsentertainment.nl een artikel niet heeft zien staan waarna u op zoek bent neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of op 06-17698728

Met vriendelijke groet,

Het verhuur team
jskindervermaak

Onderdeel van Jsentertainment