Springkussen huren Klarenbeek

Jskindervermaak is onderdeel van Jsentertainment en is hoofdzakelijk gericht op het verhuren van bijzondere springkussens en luchtkussens. Regelmatig mogen wij artiklen leveren in Klarenbeek, zo mogen wij sportclub Klarenbeek tot een van onze huurders rekenen, maar ook vele andere verenigingen en particulieren uit Klarenbeek wisten ons te vinden.

Naast het leveren van springkussens en andere luchtkussens kunt u bij ons ook terecht voor BBQ pakketten.
Ook voor tenten eventueel. incl. aankleding kunnen wij voor u laten bezorgen zodat u alles op 1 adres kunt reserveren. De tenten leveren wij niet zelf maar een collega verhuurbedrijf gespecialiseerd in het verhuur van tenten en inrichting.

Woont u in Klarenbeek of omgeving en heeft u iets te vieren, heeft u een bedrijf in Klarenbeek of omgeving en heeft u een bedrijfsfeest, bbq, open dag of opening van uw bedrijf en wilt u de kinderen die komen vermaken dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Ook scholen en verenigingen uit Klarenbeek en omgeving nodigen wij uit om contact met ons op te nemen, voor hen hebben wij maken wij graag geheel vrijblijvend een passende offerte.

Wanneer u na het bekijken van deze website of www.jsentertainment.nl een artikel niet heeft zien staan waarna u op zoek bent neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of op 06-17698728

Met vriendelijke groet,

Het verhuur team
jskindervermaak

Onderdeel van Jsentertainment