Springkussen huren Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en wilt u een springkussen huren voor een feest(je), zit u in de organisatie van een (buurt)feest, bedrijfsfeest of evenement of heeft u binnenkort een opening of een open dag  en bent u opzoek naar vermaak voor de kinderen? Dan bent u bij Jskindervermaak aan het juiste adres. Wij plaatsen 1 of meerdere springkussens  bij uw feest  en u heeft gegarandeerd geen omkijken meer naar  de kinderen. Uzelf kunt zich dan volledig bezig houden met het ontvangen en bijpraten van uw gasten. Sommige springkussens worden zelfs Gratis in de regio Apeldoorn bezorgd.

Jskindervermaak in Apeldoorn is een onderdeel van jsentertainment  uit Apeldoorn , dat sinds 2005 werkzaam is in de verhuurbranche. Door de jaren heen hebben  dan ook veel kinderen maar ook volwassenen veel plezier beleefd aan onze luchtkussens. Veel huurders van ons bedrijf komen uit de regio Apeldoorn.

Wilt u het gehele feest of een deel van het feest uitbesteden? dan is dit bij ons ook mogelijk. Wij kunnen zorgen voor de algehele aankleding incl. tenten etc. Daarbij kunnen wij u ook nog voorzien van een hapje en een drankje. Tevens kunt u bij ons terecht voor barbecuepakketten, vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij werken namelijk samen met een aantal bedrijven uit Apeldoorn om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Kijkt u gerust de website eens door, er zit vast wel iets voor uw gading bij. Wanneer u iets zoekt en u kunt het niet op de site vinden? Geen probleem  kijkt u dan ook eens op www.jsentertainment.nl of vraag ons verhuur team naar de mogelijkheden, dan kunnen wij altijd kijken of wij u hierbij ook van dienst kunnen zijn.

Wij hopen u na het bezoek van deze site van dienst te mogen zijn.

Alle genoemde prijzen zijn INCL.BTW. EN OP BASIS VAN ZELF AFHALEN.

Wilt u een springkussen huren of heeft u vragen neemt u dan gerust telefonisch contact ( 06-17698728 ) met ons op of stuur een e-mail (via de link contact) en bespreek de vele mogelijkheden.

Met vriendelijk groeten,

Het verhuurteam
Jskindervermaak   Apeldoorn