Informatie

Bezorgkosten
In een straal van 10 km vanaf ons adres gratis tenzij anders vermeld. buiten een straal van 10 km berekenen wij € 0,35 per gereden km - 40 (berekend over 4x de afstand).

Opbouw/afbouw
Op aanvraag.
 
Informatie over een springkussen.
Een springkussen wordt continu opgeblazen door een blower. De lucht ontsnapt onderaan via voorziene openingen, maar ook langs de naden verdwijnt er veel lucht. Bij een stroomstoring loopt het kussen langzaam leeg en moeten de kinderen het kussen onmiddellijk verlaten. Een gemiddeld springkussen verbruikt 2200 watt/uur ( 0,30 euro per uur). Een springkussen weegt al gauw 100 kilo, grote kastelen. Glijbanen wegen al gauw 200 kg en meer. Springkastelen zijn vervaardigd voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Een springkussen heeft als voordeel dat het beschermt tegen de zon en als het regent kan er gewoon door gesprongen worden.

Stroomvoorziezing
Wij raden u aan een stroomvoorziening van 16 A EN 220V. Verder een goede doorgang naar de plaats waar de luchtkussen moet staan.

Waar plaatst je een springkussen?
Op een vlakke ondergrond. Rubberen tegels, deze breken de val en zijn niet glad bij regen. Op een zachte ondergrond, gras is goed voor een valhoogte tot 60 cm. Bij wind stevig laten verankeren in de grond. Plaats de opening naar het feest toe. Achter de sprinkussen staat de blower, deze heeft al gauw een ruimte van 1,5 mtr achter het kasteel nodig.

Ongevallen voorkomen

  •     Zelf toezicht houden, ook toezicht van ouders voorkomt veel.
  •     Overschrijdt niet het aantal toegelaten kinderen ( max. 9 a 10 ).
  •     Respecteer de maximale leeftijd.
  •     Schoenen uit.
  •     Niet op of aan de muren hangen.
  •     Geen extra speelgoed, scherpe voorwerpen of etenswaren op het kussen meenemen.

Verzekeringen
De huurder is aansprakelijk voor ongevallen.

Plaatsen
Wij leveren landelijk (zie bezorgkosten)
De volgende plaatsen zijn dichtbij, waardoor ophalen een goede optie is, of waardoor de bezorgkosten beperkt blijven:
Apeldoorn
Arnhem
Zwolle
Deventer
Zutphen
Epe
Doetinchem
Vaassen